Suljetut OvetAlpo Aaltokoski Company
Kokoteatteri


TANSSITEOKSEN MARKKINOINTIMATERIAALIEN AVAINKUVA/
KÄSIOHJELMA/ANIMOITU KUVAPOSTERI
Tanssiteos koostuu kahdesta itsenäisestä soolosta, jotka tapahtuvat samanaikaisesti ja ovat osia kuusiosaisesta kuoleman teemaisesta kuvaelmasta. Projektissa toteutui saumattomasti tiimityöskentely valokuvaaja Mikko Rasilan kanssa tanssiteoksen markkinointimateriaalien ja visuaalisen identiteetin luomiseksi."Menetykset ovat hyviä kokemuksia. Tiedän, että sitä on vaikea uskoa, mutta ne tekevät hyvää. Meidän on opittava päästämään irti. On ymmärrettävä, että kaikki saavutettu menetetään ennemmin tai myöhemmin. Joskus tappiot ovat pieniä, joskus suuria, mutta jos tottuu ymmärtämään niitä, kohtaamaan ne, niin lopulta tajuaa, ettei tappioita sinänsä ole. Saat jotain jokaisesta menetyksestä." -Albert Espinosa

Albert Espinosan lainaus toimi innoituksen lähteenä, korostaen menetysten opettavaisuutta ja niiden sisältämää potentiaalia kasvulle. Tavoitteenamme oli luoda visuaalinen identiteetti, joka kuvastaa teoksen syvällistä sanomaa ja herättää kohdeyleisössä tunteita sekä pohdintaa.Suunnittelun ydin oli luoda visuaalinen identiteetti, joka välittää teoksen emotionaalisen latauksen ja filosofisen pohdinnan menetyksestä ja kasvusta. Tämän pohjalta loimme Rasilan kanssa kuvankäsittelytekniikoita hyväksikäyttäen avainvisuaalin, joka heijastaa teoksen kaksijakoisuutta ja syvyyttä. Lisäksi suunnittelimme animoidun julisteen, joka herättää teoksen eloon digitaalisissa medioissa, sekä painetun käsiohjelman, joka toimii fyysisenä kontaktipintana yleisöön.

"Suljetut Ovet" -projektin visuaalinen identiteetti, markkinointimateriaali ja Käsiohjelma heijastaa teoksen monitahoista luonnetta ja syvällistä sanomaa.
Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä,
miten voimme tukea matkaasi:

pietari@kaakkomaki.fi

+358 41 510 59 70