MAnna Eriksson
Cursum Perficio Productions


ELOKUVAN VISUAALINEN IDENTITEETTI/ MARKKINOINTIMATERIAALIEN SUUNNITTELU/TUOTANTOAnna Erikssonin debyyttiohjaus "M" murtaa perinteisen elokuvan rajoja, sukeltaen syvälle seksuaalisuuden ja kuoleman ikiaikaiseen liittoon. Marilyn Monroe -ikonin ympärille rakennettu elokuva tarjoaa erilaisen näkökulman tämän mystisen hahmon elämään ja perintöön, jossa Erikssonin henkilökohtainen pakkomielteisyys yhdistyy hänen taiteelliseen näkemykseensä.

Elokuvan "M" visuaalinen kieli syntyi syvällisestä dialogista Erikssonin ja tuotantotiimin välillä. Yhteistyö mahdollisti monitahoisten teemojen tiivistämisen visuaalisiksi elementeiksi, jotka haastavat ja kutsuvat yleisön pohtimaan laajempia kysymyksiä.

Keskeisenä elementtinä käytettiin voimakasta punaista väriä ja kontrastoivaa valkoista muodostamaan visuaalisen dynamiikan, joka kuvastaa elokuvan intensiteettiä ja teemojen välisiä ristiriitoja. Punaisen värin käyttö viittaa voimakkaasti sekä intohimoon että vaaraan, mikä sopii hyvin elokuvan seksuaalisuutta ja kuolemaa käsitteleviin teemoihin. Kasvot ovat näkyvästi esillä kaikissa materiaaleissa luoden suoran yhteyden katsojaan. Intensiivisen ilmeen ja silmien korostaminen viittaa henkilökohtaiseen ja emotionaaliseen kokemukseen. Kuvien voimakas geometrinen jakaminen luo vaikutelman katkenneisuudesta ja persoonan monitahoisuudesta, mikä heijastaa Marilyn Monroen elämää, sen monimutkaisuutta sekä elokuvan hahmon kokemusta.Prosessi tarjosi tilaisuuden oppimiseen ja innovointiin. Ratkaisimme useita haasteita, mukaan lukien tekniset rajoitteet ja konseptuaalisen vision toteuttaminen. Suunnittelusta muodostui dynaaminen tutkimusmatka, jossa ideat syntyivät, kehittyivät ja kiteytyivät vieden lähemmäs lopullista rikasta visuaalista ilmettä.


Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä,
miten voimme tukea matkaasi:

pietari@kaakkomaki.fi

+358 41 510 59 70