Next Games,
The Walking Dead
- Our WorldNext Games x Apparel & Lovers 

BANDANA-HUIVI


Tehtävänäni oli suunnitella bandana-huivi, joka tukisi  "The Walking Dead - Our World" -mobiilipelin julkaisua. Peli on suomalaisen Next Games -pelistudion kehittämä, ja se sijoittuu suositun "The Walking Dead" -sarjan maailmaan. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuote, joka yhdistäisi klassisen bandana-huivin muotoilun "The Walking Dead" -sarjan tunnusomaisiin elementteihin. 

Aloitin projektin tutustumalla "The Walking Dead" -sarjan visuaaliseen maailmaan ja pelin teemoihin. Tärkeää oli löytää tasapaino klassisen bandana-kuosin ja sarjan tunnelman välillä. Keskityin erityisesti sarjan ikonisiin elementteihin, kuten zombeihin, selviytyjiin ja post-apokalyptiseen maisemaan, integroiden näitä yksityiskohtia huivin suunnitteluun.
Suunnitellessani bandana-huivia käytin perinteistä paisley-kuosia pohjana, johon lisäsin hienovaraisesti "The Walking Dead" -maailmasta tuttuja elementtejä. Jokainen yksityiskohta oli harkittu – zombien siluetit, selviytyjien aseet ja sarjalle ominaiset symbolit sulautuivat saumattomasti klassiseen bandana-malliin, luoden uniikin ja tunnistettavan designin."The Walking Dead - Our World" bandana-huivin suunnittelu projekti vahvisti käsitystäni siitä, että graafinen suunnittelu voi ylittää perinteiset rajat ja luoda uusia, innovatiivisia tapoja yhdistää kulttuurisia ilmiöitä ja tuotemerkin identiteettiä. Projektin myötä opin myös arvostamaan entistä enemmän yksityiskohtien merkitystä suunnittelussa ja niiden voimaa luoda syvempi yhteys kuluttajan ja tuotteen välille.Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä,
miten voimme tukea matkaasi:

pietari@kaakkomaki.fi

+358 41 510 59 70