Hello World
Tiimitakki


Reaktor Space
Apprel & Lovers


LUOVA VISIO:
PATRIK PRUSAK &
PIETARI KAAKKOMÄKI
Reaktor lanseerasi vuonna 2018 Suomen ensimmäisen kaupallisesti rakennetun satelliitin, Reaktor Hello Worldin. Tämä tarjosi ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää suunnittelun ja teknologian rajapinnat. Reaktorin visiona oli luoda jotakin ainutlaatuista: räätälöity tiimitakki, joka heijastaisi projektin uraauurtavaa henkeä ja yhteisön yhteenkuuluvuutta.

Tavoitteena oli luoda tuote, joka toimii – brändäyksen ja viestinnän– liikkeellepanevana voimana. Lisäksi tuotteen tuli toimia sisäisenä motivaattorina ja tiimin yhteenkuuluvuuden symbolina.

Aloitimme kattavalla tutkimuksella, joka syvensi ymmärrystämme projektin kontekstista. Tutkimuskohteina olivat muun muassa scifi-elokuvat, kuten "2001: Avaruusseikkailu", NASAn historia ja nykyhetki sekä teknologia-alan sidosryhmät. Tiedonkeruu auttoi meitä ymmärtämään, miten tuote voisi parhaiten kuvastaa tiimin innovatiivista henkeä.

Ideointivaihe oli prosessin sydän. Käytimme aivoriihiä, moodboardeja ja luonnostelua ideoiden generointiin, jotka myöhemmin pilotoinnin kautta tiivistettiin konkreettisiksi suunnitelmiksi. Valikoituneet ideat kehitettiin lupaavimmiksi konsepteiksi. Määrittelimme tuotteen ytimen ja sen, miten se välittää projektin uraauurtavaa henkeä ja tiimin sitoutumista.
Konseptit muutettiin nähtäviksi luonnosten ja prototyyppien kautta. Halusimme, että lopputuote näyttää modernilta, heijastaen tieteiskirjallisuudesta ja NASAn ikonisista asuista saamaamme inspiraatiota. Valokuvauksen ja tarinan kautta välitimme selkeästi projektin tavoitteet ja sen, mitä tiimitakilla saavutetaan.


VALOKUVA: ANDRE POZUSIS
HIUKSET & MEIKKI: SABOREKO
MALLIT: VERNA & AARON @ BRAND
KENGÄT: GOOD KICKS
ÄÄNI: KRYON DIVISION©A&L/Hello World/ReaktorOta yhteyttä ja tutkitaan yhdessä,
miten voimme tukea matkaasi:

pietari@kaakkomaki.fi

+358 41 510 59 70