Q-Flex


Myyntivoima
Q-Flex


VISUAALINEN IDENTITEETTI/LOGO/PATTERNI

Q-Flex on korkean teknologian elektronisten komponenttien maahantuoja, joka palvelee laajasti Suomessa, Baltiassa, Skandinaviassa ja Itä-Euroopassa. Q-Flex tarjoaa asiantuntemusta ja lisäarvoa joustavien palveluidensa kautta, ratkaisten samalla teollisuuden haastavimmat suunnitteluongelmat. Visiona varmistaa paras mahdollinen lopputuote suunnittelun ja tehdaskustomoinnin avulla.

Uusitulla identiteetillä Q-Flex halusi välittää kilpailijoista erottavia asiakalähtöisiä perusarvojaan: laatua ja joustavuutta. Uudistuksen keskiössä oli luoda ilme, joka kuvastaa Q-Flexin asiantuntijuutta elektroniikkateollisuuden komponenttien toimittajana ja korostaa yrityksen yhteisöllisyyttä, vastuullisuutta sekä jatkuvaa pyrkimystä osaamisen ja toimintamallien kehittämiseen.

Osana monivaiheista projektia Myyntivoiman suunnittelutiimi peilasi yrityksen arvoja, vahvuuksia ja toimialan vaatimuksia eri näkökulmista. Tämä monipuolinen tarkastelu johti useisiin oivalluksiin, jotka ohjasivat toteutusta. Uusi visuaalinen identiteetti kulminoituu uudistettuun värimaailmaan, logoon ja siitä johdettuun patterniin. Keskiössä toimiva logo ilmentää Q-Flexin visuaalista kieltä ja arvoja muotokielellä, joka viittaa elektroniikkateollisuuden piirilevyihin ja komponentteihin, heijastaen yrityksen erityisosaamista ja alaa.
Uusi ilme on saanut positiivista palautetta ja vahvistanut yrityksen brändiä ja parantanut sen tunnistettavuutta. Sisäinen kyky käyttää uutta visuaalista identiteettiä hyväkseen neuvotteluissa ja asiakassuhteiden rakentamisessa on osoitus uudistuksen onnistumisesta. Uudet lähestymistavat ja työskentelymenetelmät tukevat jatkuvaa kehitystä ja innovointia.
Kuva: Samuli Ahtiainen
Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä,
miten voimme tukea matkaasi:

pietari@kaakkomaki.fi

+358 41 510 59 70