Pimeä Aine


Stella Harasek
Tammi

KIRJAN VISUAALINEN ILME
Stella Harasekin teos "Pimeä aine" on sukellus ihmissuhteiden syvyyksiin ja aikakausien ytimeen. Yhteistyössä Harasekin kanssa muodostimme luovan tiimin, joka ohjasi projektin visuaalista ja konseptuaalista suuntaa. Taina Markko Tammen ammattitaidolla varmistettiin projektin tekninen toteutus.
Ajattoman ja minimalistisen muotoilun kautta tarinan tuli tiivistyä visuaaliseen muotoon, joka kutsuu lukijaa dialogiin teoksen kanssa. Kannen typografisella suunnittelulla oli olennainen merkitys tunteiden yhdistämisessä visuaaliseen kerrontaan. Sen harkitusti hajautettu asettelu haastaa tavanomaiset havainnointitavat. Sisäsivujen hehkuva pinkki sävy ilmentää teoksen vaarallista tunnelmaa. Värien voimakas kontrasti synnyttää visuaalista jännitettä. Valkoisen tilan, kirkkaan pinkin ja graafisen mustan välisen kontrastin luoma syvyys ja monikerroksellisuus viittaavat teoksen monitasoiseen tarinaan.

Projekti kuvastaa ammatillista visiotani suunnittelijana: pyrin luomaan teoksia, jotka eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat merkityksellisiltä ja kommunikoivat katsojan kanssa syvällisellä tasolla. Minua kiehtoo, miten visuaalinen suunnittelu voi tukea ja herättää henkiin erilaisia tarinoita ja vahvistaa brändi-identiteettejä.


Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä,
miten voimme tukea matkaasi:

pietari@kaakkomaki.fi

+358 41 510 59 70